Apparo - kako odabrati zaručnički prsten

Kako odabrati zaručnički prsten

Odlučili ste zaprositi svoju djevojku? Sve ste pripremili za taj veliki dan i samo Vam još nedostaje ključan element, zaručnički prsten? U nastavku, pružit ćemo Vam nekoliko savjeta kako da odaberete zaručnički prsten s kojim ćete oduševiti svoju djevojku. Izbjegnite stres, riješite se brojnih dilema, pobijedite neodlučnost i pronađite rješenje svog problema uz pomoć naših savjeta.

Apparo - Kako odabrati vjenčani prsten

Kako odabrati vjenčani prsten

Svakim danom sve je bliže trenutak Vašeg vjenčanja, odnosno trenutak kada ćete uploviti u bračnu luku. Pripreme su u završnoj fazi, više manje sve je posloženo na način na koji ste zamislili, no još se morate pobrinuti za nekoliko detalja, a jedan od njih je i odabir vjenčanog prstenja? Odlučili ste da je vrijeme za kupnju vjenčanog prstenja, no ne znate od kuda, kako, na koji način krenuti?

Kako odabrati nakit za djevojku

Kako odabrati nakit za ženu?

Ako ste već dugo u braku ili vezi i savršeno poznajete svoju partnericu, zadatak će Vam biti nešto lakši, no ako je riječ o relativno novoj vezi u kojoj se još upoznajete, pomoći će Vam i samo promatranje partnerice, bez da ste primorani pitati je za želje. Evo na što treba obratiti pozornost.

Apparo-zaručnički prsten

Simbolika zaručničkog prstena

Zaručnički prsten do danas nije promijenio svoju osnovnu svrhu, ulogu te simboliku uz koju je vezan. Iako, danas mnogi gledaju na zaručnički prsten kao na još jedan komad nakita u nizu, njegova je važnost i značenje puno dublje i prelazi granice materijalnog.

 

 

 

Apparo vjenčano prstenje

Simbolika vjenčanog prstenja

Sve ono što samim činom vjenčanja ozakonimo pronalazi svoju potvrdu u nevelikom, ali značajnom predmetu oblika vječnosti – u prstenu. I službeno postajući vjenčanim, prsten biva obogaćen cijelim nizom novih značenja, postaje simbolom zajedništva spremnog na borbu s raznim nedaćama, postaje obećanjem potpunosti i sigurnosti.

Kako odabrati nakit za vjencanje

Kako odabrati nakit za vjenčanje?

Uz odabir vjenčanice, cipela, cvijeća, glazbe, hrane,  mjesta vjenčanja i onog najvažnijeg, pravog muškarca, buduće mladenke često zaborave na odabir nakita koji je nužan u zaokruživanju slike idealnog outfita.

Kutija sa nakitom

5 komada nakita koje mora imati svaka žena

Veliki izbor dizajna, oblika,  boja i materijala nakita nimalo ne olakšava izbor, no bez obzira na trendove koji dolaze i prolaze, ovo je svakako 5 komada nakita koje mora imati svaka žena, kako bi u svim prilikama do izražaja došla njezina ljepota.

na kojoj ruci se nosi vjenčani prsten

Na kojoj ruci i prstu se nosi vjenčani prsten

Odgovor je prilično jednostavan, no pozadina putem kojeg se došlo do njega daleko je složenija.
Vjenčani prsten nosi se na četvrtom prstu, takozvanom prstenjaku lijeve ruke.

Apparo - kako zaprositi djevojku

Kako zaprositi djevojku

Jedan od najljepših dana u životu svake djevojke je upravo dan kada je muškarac zaprosi.
Neka taj dan bude zapamćen kao jedan od najljepših trenutaka.

Što Vaš nakit govori o vama

Što Vaš nakit govori o vama

Prilika za ostavljanje prvog dojma nikada se ne pruža dvaput, a osim vaše odjeće i govora tijela, veliku ulogu u tome igra i nakit koji nosite. Nakit oživljava svaku modnu kombinaciju i daje joj završni dodir pa je stoga važno biti upoznat s porukama koje Vaš nakit šalje o Vama.

Stranica 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12