Ideje za zajednički vikend supružnika

Vikend je vrijeme koje svi s nestrpljenjem očekujemo i neizmjerno mu se veselimo. Vikend je prilika kada se može nadoknaditi vrijeme izgubljeno tijekom radnog tjedna te kada se može bez prekidanja uživati  i s partnerom

Zasadite drvo na svome vjenčanju

Ako planirate svoje vjenčanje te ste u potrazi za pomalo drugačijim idejama te Vas ne zadovoljava sve ono što je već bezbroj puta viđeno, razmislite o tome da na dan vjenčanja Vi i Vaš partner zasadite drvo

Kako proslaviti prvu godišnjicu braka

Prva godina braka najčešće vrlo brzo proleti. To je još uvijek vrijeme prilagodbe na zajednički život, usklađivanje rasporeda i općenito učenje na život kao supružnika. Najčešće u tih godinu dana novopečeni supružnici otputuju i na medeni mjesec; ako ne odmah nakon vjenčanja, onda prvom prilikom tijekom, primjerice, ljetnih ili zimskih praznika

Dužnosti i obaveze vjenčane kume

Uloga vjenčane kume svakako je uz mladence najvažnija uloga, a vjenčana je kuma upravo zato nakon mladenaca u najvećem središtu pažnje. Vjenčana kuma je ta koja će stajati uz mladenku u crkvi ili u matičnom uredu, ona koja će ići s mladencima na fotografiranje i uvijek biti jedna od onih u centru zbivanja. Osim toga, danom  vjenčanja vjenčana kuma dobiva novu ulogu u životu svoje prijateljice ili rođakinje pa tu ulogu treba dočekati i prihvatiti sa stilom

Glazba za vjenčanje: bend ili DJ?

Jedan od zadataka koji se nalazi pred budućim mladencima je i odabir glazbe za vjenčanje. Iako se mnogi ne pozabave odmah tim pitanjem, dobro je što prije krenuti u razmatranje opcija. Naime, glazba je zapravo jedan od najvažnijih elemenata svadbenog slavlja jer će o njoj ovisiti cijela atmosfera i zabava svih prisutnih uzvanika. Odabere li se glazba nepromišljeno, moglo bi se dogoditi da na svadbi vlada mlaka atmosfera te da se ni uzvanici pa ni sami mladenci ne zabavljaju onako kako priliči svadbi.

Obaveze i dužnosti kuma na vjenčanju

Biti vjenčani kum svome bliskome prijatelju velika je čast, posebno ako ga poznajete cijeli život te ste s njime proveli neke od najljepših trenutaka u svome djetinjstvu i u kasnijem životu. Uloga vjenčanog kuma je uz mladence (i dakako, uz vjenčanu kumu) najvažnija uloga na nekom vjenčanju pa u skladu s time budući vjenčan kum mora biti reprezentativan i na visini zadataka koji je pred njime. Uz to se kumstvom stvaraju dodatne veze koje će vrlo vjerojatno trajati čitavog života pa je važno da sve svoje obaveze i dužnosti odradite kako treba.

Ideje za vjenčane fotografije

Dan vjenčanja je dan kojeg ćete se zauvijek željeti sjećati i nebrojeno puta pregledavati fotografije tog dana. Fotografije su vrlo važna stavka u svakome vjenčanju jer ako i druge uspomene izblijede, ako se više nećete sjećati mirisa cvijeća u svome buketu ili okusa svadbene torte, fotografije će zauvijek biti tu.
Upravo se zato morate na vrijeme pobrinuti da one budu uistinu sjajne.

Što pokloniti djevojci za godišnjicu veze?

Ako ste pronašli svoju srodnu dušu te Vam se uskoro približava godišnjica veze, zasigurno već razmišljate o tome što ćete joj pokloniti. Prva godišnjica veze uvijek je prigoda kada vjerojatno i nemate problema s pronalaskom poklona kojim ćete razveseliti svoju bolju polovicu, no nakon nekoliko godina već je pomalo teško pronaći originalnu ideju ili nešto što još niste iskoristili. Kako bismo Vam olakšali odabir savršenog poklona, u nastavku donosimo nekoliko ideja.

Što pokloniti djevojci za Valentinovo?

Ako se dvoumite oko toga što biste poklonili svojoj djevojci, zaručnici ili pak supruzi, pročitajte naše savjete koje donosimo u nastavku. Držimo se tradicionalnih poklona kojima ćete postići onaj romantični efekt o kojem sanja gotovo svaka žena, ali ujedno i upozoravamo na eventualne zamke koje se kriju iza najpopularnijih valentinovskih ideja i savjetujemo kako ih izbjeći.

Što pokloniti dečku za Valentinovo?

Biranje poklona za partnera, a posebno za Valentinovo, djevojkama i ženama predstavlja nimalo lak zadatak. Dok će one biti presretne dobiju li za Valentinovo nakit,  buket cvijeća ili omiljenu  bombonijeru, jasno je da se muškarcima baš ne mogu pokloniti iste takve stvari.

Prije nego što uopće počnete razmišljati što biste mu poklonili, vrlo je važno da u obzir uzmete dvije stavke: vremensko razdoblje koje ste proveli zajedno u vezi i osobnost Vašeg partnera.

Stranica 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12