Dekoracija na vjenčanju

Osmišljavanje dekoracije za vjenčanje kojom ćete oplemeniti prostor jedan je od najzanimljivijih dijelova organizacije vjenčanja. Najmanje je stresan, a mogućnosti koje Vam se nude uistinu su neograničene. Kada razmišljate o dekoraciji za vjenčanje, imajte na umu što je sve potrebno ukrasiti

Hrana i piće  na vjenčanju 

Pri odlasku na vjenčanje zapravo svi gosti očekuju vrhunsku hranu, a jednako je i s mladencima, no oni su ti koji se moraju pobrinuti da to uistinu i bude tako. U organizaciji vjenčanja potrebno je jednaku pažnju posvetiti svim njegovim segmentima, pa tako i hrani jer je hrana ta koja će na goste ostaviti dojam i velikim dijelom oblikovati atmosferu na vjenčanju. Budu li gosti zadovoljni i siti, radije će se zabavljati, a time će i atmosfera biti bolja.

Kako odabrati cipele za vjenčanje

Uz sve pripreme koje iziskuje organizacija vjenčanja, ne smiju se zaboraviti ni cipele koje će mladenka ili pak mladoženja imati na svadbi. Njihov odabir nije nimalo lak zbog mogućnosti biranja između brojnih dezena, modela i boja pa upravo zato u nastavku donosimo savjete koji će olakšati odabir i kupnju cipela za vjenčanje.

Kako odabrati odijelo za vjenčanje

Pripreme za vjenčanje iziskuju razmišljanje unaprijed i vrlo dobru organizaciju. Povelik je broj stvari na koje treba misliti prilikom priprema, a jedna od najvažnijih je svakako odabir vjenčanice za mladenku te odabir vjenčanog odijela za mladoženju.
Ako ste Vi jedan od budućih mladoženja pred kojim je zadatak odabira vjenčanog odijela, pročitajte naše savjete koje Vam donosimo u nastavku.

Kako odabrati vjenčanog kuma

Pripreme za vjenčanje jedan su od najljepših, ali i najstresnijih perioda budućih mladenaca. Osim odabira datuma vjenčanja, vjenčanice, odijela, restorana ili nekog drugog prostora,  cvijeća, glazbe, jelovnika i brojnih drugih sitnica, tu je i odluka o odabiru mladenkine vjenčane kume i mladoženjinog vjenčanog kuma.
Iako se na prvi pogled čini da je odabir vjenčanog kuma vrlo jednostavan, neki se mladoženje teško odlučuju koga će odabrati.

Kako zabaviti djecu na vjenčanju

Neki od uzvanika na vjenčanje će sa sobom povesti djecu različitih uzrasta pa morate razmisliti i o tome kako ćete ih zabaviti da bi im bilo što zabavnije, ali i da ne bi ometali samu svadbu.
Bit ćete pod daleko manjim stresom ako ćete na vrijeme razmisliti o svim opcijama koje možete ponuditi gostima s djecom i tako ih zabaviti.

Koji si tip mladenke

Ako ste već prionuli na organiziranje svog vjenčanja, zasigurno ste primijetili koliko je mogućih različitih stilova vjenčanja, vjenčanica, lokacija i brojne dekoracije. Neke od njih možda su Vam odmah zapele za oko, dok Vam druge nikako ne sjedaju. To se događa zato jer koliko je različitih tipova vjenčanja, toliko je i različitih tipova mladenki.

Ovisno o tome kojem od tipova pripadate, u skladu s time ćete i odabrati vjenčanicu, ali i lokaciju te dekoraciju koja ide uz to. Vjenčanje je Vaš dan, kada se Vi i Vaš partner jedno drugome zaklinjete na vječnu ljubav i otvarate potpuno novo poglavlje u svojim životima. To je vrlo intiman i romantičan čin pa je važno da u tome trenutku sve bude onako kako ste željeli.

Što nakon zaruka?

Zaručili ste se? Čestitamo! Nakon što Vam je partner postavio sudbonosno pitanje ili pak ste zajednički odlučili da je vrijeme za ulazak u brak, postavlja se pitanje što slijedi dalje. Vrijeme zaruka jedno je od najromantičnijih razdoblja u životu svake buduće mladenke, a uz to je popraćeno i brojnim pitanjima okoline, ali i popisom obaveza koje se trebaju obaviti prije samog vjenčanja. Da biste se u tome što lakše i što bolje snašli, u nastavku Vam donosimo savjete koji će Vas usmjeriti i omogućiti Vam da što više uživate u svom novom statusu.

Dani nakon vjenčanja: check lista

Na vjenčanje ste se zasigurno pripremali mjesecima i pazili na svaki pa i najmanji detalj kako bi sve prošlo u najboljem mogućem redu. Emoocije su bile na vrhuncu, no par dana nakon što se dojmovi slegnu svi bi mladenci trebali misliti i na stvari koje bi se trebale obavezno napraviti, a koje će privesti kraju i zaokružiti cijelu priču oko vjenčanja.

Dani prije vjenčanja: check  lista

Kako se vjenčanje sve više bliži, tako je i njegova organizacija već gotovo pri samom kraju. Gosti su pozvani, vjenčanica je odabrana, osmišljen je jelovnik i sve druge sitnice. Nekoliko dana prije samog vjenčanja potrebno je srediti još samo one sitne detalje. U mislima zasigurno već imate sliku vjenčanja i zamišljate taj dan, ali ne zaboravite sve srediti na vrijeme kako biste bili sigurni da će sve proći u najboljem redu.

Stranica 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12