Idealan nakit za tebe

Idealan nakit za tebe

Nakit je onaj koji defnira naš konačni izgled i daje „ono nešto“ svakoj odjevnoj kombinaciji. Međutim, mnoge se žene nađu u problemu kada treba odabrati idealan nakit za sebe. Ako ste Vi jedna od onih žena…

kako kombinirati nakit i odjecu

Kako kombinirati nakit i odjeću

Nakit je završni detalj svake odjevne kombinacije, a iako se čini da bi trebalo biti jednostavno staviti na sebe komad nakita koji Vam se sviđa, ponekad se Vam može činiti da je izbor prevelik i da ipak ne znate što Vam je činiti.

Zanimljivosti o zlatu

Zanimljivosti o zlatu

Saznajte brojne fascinantne činjenice o zlatu, najpoželjnijem plemenitom metalu.
Čisto zlato (24 karata) ne stvara iritacije na koži.
Zlato je neuništivo.

Zanimljivost o dijamantima Apparo

Zanimljivosti o dijamantima

  • Koliko su kvalitetni dijamanti rijetki govori činjenica da je samo jedan na milijun pronađenih  dijamanta kvalitetan 1ct kamen, 1 na 5 milijuna kvalitetan 2ct kamen i 1 na 15 milijuna kvalitetan 3ct dijamant
  • U antičkim vremenima kao mjera za težinu zlata i dijamanta se koristila sjemenka rogača koja bez obzira na veličinu i uvjete čuvanja uvijek ima istu težinu od 0,2 grama

Jesensko vjenčanje

Jesen je idealno godišnje doba za organiziranje vjenčanja. Temperature više nisu visoke kao ljeti, a ako planirate vjenčanje održati u ranu jesen, velike su šanse da imate i više nego odlično vrijeme. Uz to, priroda Vam nudi svoje promijenjeno ruho s mnoštvom plodova i boja koje možete iskoristiti kao nadahnuće za sve aspekte Vaše svadbene svečanosti.

Ljetno vjenčanje

Ljeto je po mnogima najljepše moguće vrijeme za vjenčanje. Ljeti su svi opušteniji i veseliji, vrijeme je godišnjih odmora, a samim time imate dojam da će i Vaše ljetno vjenčanje biti takvo.
Ljetno vjenčanje uistinu može biti čarobno.

Proljetno vjenčanje

Proljeće se smatra najljepšim godišnjim dobom koje je kao stvoreno za svadbene svečanosti. Priroda se budi i počinje pokazivati svoje najljepše izdanje. Rađa se novi život i svi su nekako poletniji i veseliji. Imate li tu sreću da svoje vjenčanje organizirate u proljetnim mjesecima, maksimalno iskoristite sve njegove blagodati, a mi ćemo Vam u tome pomoći našim savjetima.

Zimsko vjenčanje

Iako se mnogima zima ne čini kao idealno godišnje doba u kojem bi organizirali jedan od najvažnijih događaja u svome životu, zimsko vjenčanje nudi brojne prednosti pa svakako razmislite o odabiru datuma u zimskim mjesecima.
U zimskim mjesecima brojne agencije i restorani nude velike popuste od čak 20 do 40%, a to nikako nije zanemarivo. Osim toga, zimski okoliš nudi brojne mogućnosti koje mogu biti bajkovita scenografija Vašem vjenčanju iz snova.

Odabir pjesme za prvi ples

Prvi ples kao supružnika na vjenčanju trenutak je koji ćete pamtiti cijeli život. Upravo je zato važno posvetiti dovoljno vremena odabiru pjesme za prvi ples. Iako se čini da je to jedan od manje zahtjevnih zadataka na popisu stvari koje se moraju odabrati za vjenčanje, postoji nebrojeno mnogo romantičnih pjesama koje se čine savršenima za prvi ples. Odabir nije nimalo jednostavan, no uz pomoć naših savjeta lakše ćete se snaći u moru glazbe.

Šminka za Vaše vjenčanje

Želja svake mladenke je biti posebna i najljepša na svoj najljepši dan, a šminka je upravo onaj završni detalj koji sve mora učiniti savršenim.
Kako biste bili sigurni da će tog dana šminka biti savršena, kao i sve ostalo, važno je unaprijed se pripremiti, uvidjeti što Vam najviše pristaje i odlučiti u kojem smjeru želite krenuti. Kroz naših nekoliko savjeta skrenut ćemo Vam pažnju na sve ono što morate imati na umu.

Stranica 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12