Što pokloniti djevojci za rođendan?

Rođendan  drage osobe prilika je da joj pokažemo koliko nam je stalo do nje i koliko obraćamo pozornost na ono što voli i što joj se sviđa. Iako se mnogi muškarci nađu u nedoumici što pokloniti svojoj djevojci za rođendan, potrebno je samo razmisliti o tome što Vaša bolja polovica najviše voli.

U nastavku donosimo ideje kojima je možete iznenaditi

Što pokloniti dečku za rođendan?

Pred ovim se pitanjem prije ili kasnije nađe svaka osoba koja je u vezi, bilo da je riječ tek o početnoj fazi veze ili pak već dugogodišnjoj ljubavnoj vezi. Ovisno o fazi u kojoj je veza, birajte i poklone. Ako veza traje tek nekoliko mjeseci, nema smisla poklanjati skupe poklone jer još uvijek ne možete znati u kojem će smjeru teći daljnji odnos, a također partnera ne poznajete toliko dobro kao u slučaju kada ste zajedno već nekoliko godina

Što pokloniti dečku za godišnjicu veze?

Kupnja poklona svome partneru za godišnjicu veze nije nimalo lak zadatak ni za jednu ženu, bilo da je riječ o kraćoj vezi ili pak onoj koja traje već godinama.  S obzirom da je ipak riječ o godišnjici, želite nešto romantično, no u isto vrijeme ne možete računati na onu dozu romantike koju žele žene. Poklon u isto vrijeme ne bi smio biti preromantičan, ali ni banalan. Trebao bi slati određenu poruku, a opet biti originalan. Praktične poklone kao što su košulje, majice, čarape, parfemi i sredstva za brijanje zaobilazite u širokom luku. Takvi pokloni, iako potrebni u svakodnevici, nisu nešto što bi bilo primjereno za romantično obilježavanje godišnjice veze.

Što pokloniti supruzi za godišnjicu braka?

Iako se većina muškaraca nađe pred problemom kad počne razmišljati o idealnom poklonu za svoju bolju polovicu, poklanjanje poklona dragim osobama za određene prilike, pa tako i za godišnjicu braka, seže daleko u prošlost

Što pokloniti suprugu za godišnjicu braka?

Mnoge se žene nađu pred problemom kad počnu razmišljati o idealnom poklonu za svog partnera, no  poklanjanje poklona dragim osobama za određene prilike, pa tako i za godišnjicu braka, seže daleko u prošlost.

Kako  zdravo smršaviti prije vjenčanja?

Svaka mladenka želi biti najljepša na jedan od najvažnijih dana u svome životu. Osim savršene šminke, cipela, haljine i nakita, važno je i kako se mladenka osjeća u svojoj koži. Ako je nezadovoljna izgledom svoga tijela i suvišnim kilogramima, to će se kod većine budućih mladenki odraziti i na raspoloženje na sam dan vjenčanja. Osim toga, dani prije vjenčanja ponekad znaju biti izuzetno stresni pa je tada još potrebnije da mladenka bude u formi kako bi se mogla nositi sa svim izazovima koji su stavljeni pred nju.

Kako odabrati pravi parfem za vjenčanje?

Biti najljepša na svoj posebni dan želja je svake mladenke. Osim što mladenka želi imati savršenu vjenčanicu, savršenu šminku i frizuru, cipele i nakit (i dakako, savršenog muškarca za sebe), važno je i da odabere najbolji parfem za sebe. Često u žurbi taj detalj mladenke smetnu s uma ili jednostavno posegnu za prvim na koji naiđu. Ipak, kao i svim ostalim detaljima vezanima uz vjenčanje, tako i odabiru pravog parfema treba posvetiti pozornost.

Kako bismo Vam pomogli u odabiru pravog parfema za vaše vjenčanje, u nastavku donosimo nekoliko savjeta koje je dobro uzeti u obzir prilikom biranja

Što  pokloniti vjenčanim kumovima?

Posljednjih se godina i u Hrvatskoj sve više ustalila praksa darivanja gostiju na vjenčanju, a posebno onih najbližih – roditelja te vjenčanih kumova. Svim se gostima često daruju kolači koji im se nose njihovim kućama dan ili dva prije samog vjenčanja, a nakon vjenčanja obično slijede zahvalnice te još poneki manji poklon, primjerice bombonijera. Ipak, za razliku od drugih gostiju, vjenčani kum i vjenčana kuma najviše su sudjelovali u samoj pripremi vjenčanja i bili podrška mladencima pa zasigurno zaslužuju posebniji poklon.

Ako ste Vi jedna od budućih mladenki ili budući mladoženja te ne znate kako biste se na samom kraju zahvalili vjenčanim kumovima na svemu što su napravili za vas, pročitajte naše savjete.

Trudna mladenka

Iako danas više ne postoji u tolikoj mjeri moralna osuda i pritisak okoline za brak dogodi li se mladom paru trudnoća prije stupanja u brak, mnoge se trudne djevojke i žene ipak predomišljaju je li primjereno stupiti u brak u razdoblju trudnoće ili pak pričekati da se dijete rodi, dakako, ako je razmišljanje o braku uopće dio mogućih opcija.

Današnje je vrijeme mnogo liberalnije pa nema razloga za brigu ako ste i Vi buduća mladenka koja uz to očekuje prinovu. Osim toga, Vi ste ti koji se udajete, a ne netko drugi pa bi Vam trebalo biti važno samo Vaše mišljenje i mišljenje Vašeg partnera

Obilježite vjenčanje sadnjom drveta za vječnost

U posljednje smo vrijeme svjedoci sve maštovitijih vjenčanja. Klasika koja se sastoji od 200 gostiju, velike i skupe dvorane, žive glazbe i bijele krinoline, polako pada u pozadinu, a maštovita vjenčanja stupaju na scenu.

Ako planirate svoje vjenčanje te ste u potrazi za pomalo drugačijim idejama te Vas ne zadovoljava sve ono što je već bezbroj puta viđeno, razmislite o tome da na dan vjenčanja Vi i Vaš partner zasadite drvo. Da, dobro ste pročitali! Štoviše, sadnja drveća na vjenčanju ima svoju dugu povijest u brojnim kulturama, a neke od njih su dijelove te tradicije zadržale i danas.

Stranica 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12